• Aleksandra Stefanovića 10

    35000 Jagodina, Srbija

  • Pozivni centar

    +381 (0) 35 88 20 835

  • kontakt
U OKVIRU AKCIJE BEOGRADSKOG UDRUŽENJA „ISKRA” PLANINARKE „JUHORA” OSVOJILE NAJVIŠI VRH JULIJSKIH ALPA I SLOVENIJE
24 sep

Planinari PSK „Juhor”
 
PROJEKAT GRADA JAGODINE I KANCELARIJE ZA MLADE PODRŽALO MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA
 
Radoslav Milošević Fure, Slavoljub Miletić Slava, Žika Petković i Dejan Novaković osvojili su 1983. god. najviši vrh Julijskih Alpa i najviši vrh u tadašnjoj Jugoslaviji, Triglav, 2864 mnv. Posle 35 godina, naslednice stare elite Milena Radivojčević i Nataša Milisavljević, ponovile su isti poduhvat i osvojile Triglav! Poduhvat je obavljen u okviru akcije udruženja „Uživaoci prirode Iskra” iz Beograda, sa dva vodiča i 12 učesnika, od toga četiri žene.

Kompanija Budućnost pet predstavila se članovima Nemačko-srpske privredne komore
15 mar

Kompanija Budućnost pet predstavila se članovima Nemačko-srpske privredne komore na prvom ovogodišnjem AHK Members Dinner gde se okupilo gotovo stotinu članova Nemačko-srpske privredne komore u hotelu Crowne Plaza. Prisutnima se obratila dirktorka komapanije Budućnost pet Jelica Stamenković koja je uz kratak promo film predstavila način poslovanja, kao i prednosti saradnje sa kompanijom Budućnost pet.

Održan prvi Sajam stvaralaštva osoba sa invaliditetom
29 jan

U Jagodini je dana 25.01.2018. godine održan prvi Sajam stvaralaštva osoba sa invaliditetom koji su organizovali u skladu sa svojom misijom i konceptom korporativne odgovornosti Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Budućnost Pet“ Jagodina u saradnji sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije.

Pretraga