• Aleksandra Stefanovića 10

    35000 Jagodina, Srbija

  • Pozivni centar

    +381 (0) 35 88 20 835

  • kontakt
mar 15

Kompanija Budućnost pet predstavila se članovima Nemačko-srpske privredne komore

Kompanija Budućnost pet predstavila se članovima Nemačko-srpske privredne komore na prvom ovogodišnjem AHK Members Dinner gde se okupilo gotovo stotinu članova Nemačko-srpske privredne komore u hotelu Crowne Plaza. Prisutnima se obratila dirktorka komapanije Budućnost pet Jelica Stamenković koja je uz kratak promo film predstavila način poslovanja, kao i prednosti saradnje sa kompanijom Budućnost pet.


Izvršni član Upravnog odbora AHK Srbije, Martin Knapp, pozdravio je prisutne, ujedno predstavivši i sponzora skupa, kompaniju Budućnost pet. Potom se prisutnima obratila dirktorka komapanije Budućnost pet Jelica Stamenković koja je uz kratak promo film predstavila način poslovanja, kao i prednosti saradnje sa kompanijom Budućnost pet.Posle uvodne reči predsednika AHK Srbije dr Ronalda Zeligera, počasni govornik, pisac, novinar, prevodilac i diplomata, gospodin Ivan Ivanji održao govor pod nazivom „Statista na velikoj bini“. Gospodin Ivanji, koji je, između ostalog, radio i kao lični prevodilac Josipa Broza Tita, osvrnuo se i na taj period, govoreći o iskustvima i znanju koje je stekao baveći  se prevodilačkim poslom, ujedno podelivši sa prisutnima interesantne, a javnosti manje poznate događaje, kao i anegdote iz svog života.

Članovi Nemačko-srpske privredne komore imali su  prilike da u toku predavanja, ali i na koktelu, dobiju odgovore na pitanja vezana za saradnju  sa kompanijom Budućnost pet od prestavnika same kompanije.

Pretraga