• Александра Стефановића 10

    35000 Јагодина, Србија

  • Позивни центар

    +381 (0) 35 88 20 835

  • контакт
У ОКВИРУ АКЦИЈЕ БЕОГРАДСКОГ УДРУЖЕЊА „ИСКРА” ПЛАНИНАРКЕ „ЈУХОРА” ОСВОЈИЛЕ НАЈВИШИ ВРХ ЈУЛИЈСКИХ АЛПА И СЛОВЕНИЈЕ
24 сеп

Планинари ПСК „Јухор”
 
ПРОЈЕКАТ ГРАДА ЈАГОДИНЕ И КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ ПОДРЖАЛО МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА
 
Радослав Милошевић Фуре, Славољуб Милетић Слава, Жика Петковић и Дејан Новаковић освојили су 1983. год. највиши врх Јулијских Алпа и највиши врх у тадашњој Југославији, Триглав, 2864 мнв. После 35 година, наследнице старе елите Милена Радивојчевић и Наташа Милисављевић, поновиле су исти подухват и освојиле Триглав! Подухват је обављен у оквиру акције удружења „Уживаоци природе Искра” из Београда, са два водича и 12 учесника, од тога четири жене.

Компанија Будућност пет представила се члановима Немачко-српске привредне коморе
15 мар

Компанија Будућност пет представила се члановима Немачко-српске привредне коморе на првом овогодишњем АХК Мемберс Диннер где се окупило готово стотину чланова Немачко-српске привредне коморе у хотелу Цроwне Плаза. Присутнима се обратила диркторка комапаније Будућност пет Јелица Стаменковић која је уз кратак промо филм представила начин пословања, као и предности сарадње са компанијом Будућност пет.

Одржан први Сајам стваралаштва особа са инвалидитетом
29 јан

У Јагодини је дана 25.01.2018. године одржан први Сајам стваралаштва особа са инвалидитетом који су организовали у складу са својом мисијом и концептом корпоративне одговорности Предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „Будућност Пет“ Јагодина у сарадњи са Националном организацијом особа са инвалидитетом Србије.

Претрага